|

 |

BLOOM COMMUNICATIONS

BLOOM MODELS EUROPE

BLOOM FASHION TEAM

BLOOM

SZOLGÁLTATÁSOK

RÓLUNK

PARTNEREINK

KAPCSOLAT

Kapcsolatfelvétel

Árajánlatkéréssel vagy projektekkel kapcsolatosan kérdésekkel a fenti gomb megnyomására megjelenő digitális adatlapon, az info@bloom.hu mail-címen, továbbá az oldal alján található telefonszámokon keresztül tudja felvenni velünk a kapcsolatot.

Amennyiben további kérdései merülnének fel mi szívesen állunk rendelkezésre további információkkal.

Szeretnél tagja lenni a BLOOM csapatának?

A BLOOM Fashion Group már több mint 10 éve van jelen a hazai divatvilágban és ez  idő alatt a terület meghatározó vállalkozásává vált. Ezek a sikerek jelentős részben a kitűnő, válogatott csapatnak
köszönhetőek. Modelljeink az elmúlt években számos jelentős bemutatón léptek kifutóra, sok száz
divatfotó készült róluk katalógusokhoz és reklámokhoz egyaránt. Hoszteszeink a konferenciákon
és kiállításokon kívül számos rendkívüli projektben vesznek részt. Évek óta a BLOOM
delegálja a grid girl-öket a Formula 1, a WTCC vagy GT futamokhoz”.

 

Rengetegen jelentkeznek nálunk, hogy szeretnének a BLOOM csapatához tartozni, ám a bekerülésre csak néhányszor van lehetőség! Évente összesen három castingot szervezünk, melyre azokat a fiúkat és lányokat hívjuk el, akik kattintva a „LEVÉL” gombra kitöltik az ott található formanyomtatványt. Az űrlap és a feltöltött fotók automatikusan megjelennek a rendszerünkben, mi pedig azokat értesítjük a legközelebbi casting időpontjáról, akikről mi is úgy gondoljuk, hogy beleillenek a Bloom csapatába. A jelentkezés beküldése és az értesítés között akár hónapok is eltelhetnek, így ne kedvetlenedj el, ha azonnal nem kapsz választ, hiszen – mivel évente csak 3 castingot tartunk -, lehet hogy hosszú hetek múlva lesz a következő válogatás.

 

Tehát, ha úgy érzed, hogy szeretnél a Bloom tagja lenni és rendelkezel azokkal a tulajdonságokkal, amelyekkel egy prémium modellnek illetve hosztesznek rendelkeznie kell, kattints a „LEVÉL” gombra és jelentkezz.

 

Bloom Fashion Group Kft.

Mobil: +36  70  242  8830,

Telefon / fax: + 36  1  797 3435, info@bloom.hu

1027 Budapest, Frankel Leó utca 12., Cégjegyzékszám: 01-09-952223

© 2012 Bloom Fashion Group. All rights reserved. Powered by BLOOM.