|

 |

BLOOM COMMUNICATIONS

BLOOM MODELS EUROPE

BLOOM FASHION TEAM

BLOOM

SZOLGÁLTATÁSOK

RÓLUNK

PARTNEREINK

KAPCSOLAT

A Bloom szerepe a hazai divatéletben

A BLOOM FASHION GROUP név több mint 10 éve van jelen a hazai divatszakmában, amely mind modellügynökségként, mind prémium hoszteszügynökségként jelentős sikereket ért el Magyarországon. A BLOOM modelljei az elmúlt évek során számos bemutatón léptek kifutóra és sok száz divatfotó készült róluk katalógusokhoz, lookbookokhoz, reklámokhoz. Hoszteszeink a konferenciákon és a kiállításokon kívül számos kiemelt projektnek is részesei, mint amilyenek a hazai jelentősebb autóversenyek is. A BLOOM csapata immár egyhuzamban negyedik alkalommal biztosítja - a világ egyik legjobban megszervezett sporteseményén - a Forma 1 magyar nagydíjon a grid girl-öket, de ide sorolhatjuk a WTCC és GT futamokat is.

 

A BLOOM jelentős, saját projektjei közé tartozik a „legpatinásabb”, leglátogatottabb ma is működő, minőségi divatrendezvény-sorozat, a Budapest Fashion Nights, amelyet minden évben két alkalommal rendezünk meg. A tavaszi és őszi eseményen a hazai divatvilág prominens szereplői mutatják be kollekciójukat egy olyan estén, amely stílusos, „divatos” hátteret biztosít egy jó beszélgetéshez és egy kellemes estéhez. A Budapest Fashion Nights eseményein minden alkalommal más és más tervező válogatott munkái lépnek kifutóra, hogy valóban megmutathassuk a hazai divatélet színes egyéniségeit. A bemutatókat egy hangulatos fashion partyval zárjuk, ahol a vendégeknek alkalmuk adódik a véleménycserére, a kötetlen csevegésre vagy éppen kapcsolataik ápolására.

 

A BLOOM csapatának média-projektje a Budapest Backstage Fashion Magazin életre hívása, amely az első hazai on-line, prémium divatmagazin. A magyar divatélet legszebb pillanatait összegyűjtő médium nem csupán tudósít az itthoni – nagyobb – divateseményekről, de úgynevezett kiadványokat is készít, melyek az átfogó képanyagok segítségével mutatják meg a kifutón történteket, ahogyan a kifutók mögötti világot is. Képriportjainkkal feltárjuk a backstage titkos világát - egy-egy divatesemény előkészületeit, hangulatát és a háttérben dolgozó szakembereket, akik nélkül nem jöhet létre egyetlen divatbemutató sem -, míg tudósításaink egy objektív pontozási rendszer alapján (DRER-rendszer) értékelik a látottakat, elősegítve ezzel a hazai rendezvények fejlődését.

 

2013 januárjában útjára indult  a BLOOM legújabb projektje, Magyarország első Szépségnagykövetének megválasztása, a The Beauty Ambassador, mellyel egy egészen új kategória született a szépségversenyek tengerében. A Szépségnagykövet átlépve a hagyományos versenyek határait egy új minőségben egészen új üzenetet közvetít keresve az egyetemes szépséget, amely több mint a külcsín, egy maszk, amely az idő múlásával lehet, hogy megkopik. A The Beauty Ambassador nem szépségkirálynő, hanem a magyar divatélet jószolgálati nagykövete, aki szívén viseli és felkarolja, népszerűsíti a magyar divat ügyét. A megmérettetés presztízsét a zsűri összetétele is jól mutatta, hiszen neves és hiteles szakembereket valamint értékeket közvetítő közéleti személyiségeket is sikerült megnyerni a feladatra. (Schiffer Miklós – stílusszakértő, Epres Panni - divatmodell, Stenmetz Ádám - -olimpiai bajnok, Várkonyi Andrea – műsorvezető, Larion Oszkár – sminkmester, Miklósa Tímea – a mai modern nő megtestesítője)

 

Szolgáltatásaink igen széles körben lefedik a megrendelői igényeket, hiszen a Bloom Fashion Group két egysége a Bloom Models Europe és a Bloom Fashion Team átfogó megoldást nyújt minden divattal és rendezvénnyel kapcsolatos kérdésre és feladatra, kommunikációs részlegünk, a Bloom Communications pedig bármilyen marketingkommunikációs problémára megoldást nyújthat.

 

 

BLOOM MODELS EUROPE

› Modellek fotózásokhoz

› Modellek forgatásokhoz

› Modellek divatbemutatókhoz

› Hoszteszek kiállításokra

› Hoszteszek konferenciákra

› Hoszteszek kultúrális eseményekhez

› Hoszteszek promóciókhoz

› Grid Girls

BLOOM COMMUNICATIONS

› Stratégiai tanácsadás

› Facebook kampányok tervezése

› Facebook oldalak kezelése

› Web-oldalak terezése, kivitelezése

› Kiadványok tervezése

› BTL eszközök tervezése, gyártása

BLOOM FASHION TEAM

› Divatrendezvények szervezése

› Divatprojektek szervezése

› Divat betétprogramok szervezése

› Szakértői segítségnyújtás

› Fotózások szervezése

 

BLOOM FASHION GROUP PROJEKTEK

› Budapest Backstage Fashion Magazin

› Budapest Fashion Nights

KÖZÖSSÉGI KAPCSOLATOK

› Bloom Fashion Group Facebook

› Budapest Backstage Facebook

› Budapest Fashion Nights Facebook

© 2012 Bloom Fashion Group. All rights reserved.