Bloom Fashion Group szolgaltatasai

 |

 |

BLOOM COMMUNICATIONS

BLOOM MODELS EUROPE

BLOOM FASHION TEAM

 

BLOOM

SZOLGÁLTATÁSOK

RÓLUNK

PARTNEREINK

KAPCSOLAT

›››

A Bloom szolgáltatásai

Hoszteszek ›

A Bloom Fashion Group három szorosan együttműködő egységből épül fel. A Bloom Models Europe modell- és hosztesz ügynökségből, a Bloom Fashion Team divat, illetve „beauty” projektek megvalósításával foglalkozó vállalkozásból és a Bloom Communications – főként
on-line területen –  marketingkommunikációs feladatokat ellátó stúdióból. A csoport egységeinek harmonikus és hatékony összmunkája teszi a Bloomot a terület talán leghatékonyabb vállalkozásává, ám részlegeink külön-külön is teljes értékű vállalkozásként működnek, aminek köszönhetően szolgáltatásaink rendkívül szerteágazóak.

Modellek

 A BLOOM Models Europe modellügynökségben a kezdetektől fogva nagy hangsúlyt fordítottunk arra, hogy az idehaza legkeresettebb modellek legyenek az általunk képviselt csapat tagjai. Ennek köszönhetően az elmúlt évek alatt számos nagybemutatón, divatanyagban, reklámkampányban láthatták modelljeinket. Természetesen ezen a területen egy percre sincs megállás, így mi is azon dolgozunk, hogy új „arcokat” találjunk és folyamatosan bővítsük modellcsapatunkat.

Kinek ajánljuk

Modelljeinket színvonalas divateseményekhez ajánljuk, ahol fontos a minőség, a tapasztalat és a megbízhatóság. A kifutós munkákon kívül természetesen divatanyagokhoz, katalógusokhoz lookbook-okhoz, továbbá olyan reklámokhoz javasoljuk modelljeinket, amelyeknél a megrendelők kifejezetten a természetes szépséget részesítik előnyben.

Hosztesszek

F1 Grid Girls

A BLOOM hoszteszügynökség szervesen kapcsolódik a modellügynökséghez és többek között éppen ez a kapcsolat adja a hoszteszcsapat különleges minőségét. Hoszteszeink jelentős része egyben modell is. Természetesen a két munka nagyban különbözik egymástól, így gondos válogatások során döntjük el, kik azok a modellek, akik természetes szépségük mellett szakmailag alkalmasak a hosztesz munkára is.

Hoszteszügynökségünk munkájának talán legjelentősebb elismerése, hogy idén immáron zsinórban harmadszor szervezzük a hazai Formula 1 – a világ talán legjobban szervezett sportesemény-sorozatának – hazai futamának grid girl-jeit, sok más nemzetközi autóversennyel egyetemben. Ennek a referenciának az ad a különleges jelentősége, hogy ezen a kiemelkedő, nemzetközi sporteseményen nem elég, ha feltűnően szépek a lányok, hiszen itt csak egy rendkívül fegyelmezett és kiváló munkabírású csapattal valamint egy rendkívül precízen szervezett munkával lehet eredményesen teljesíteni a nemzetközileg is igen magas elvárásokat.

Hoszteszszolgáltatásunk további többletértéke az a szervezési metódus, amely segítséget nyújt a nagyobb rendezvények munkafolyamataihoz. Ennek köszönhetően a megrendelők feladata lényegesen könnyebbé válik, hiszen egy gyakorlott segítőt biztosítunk a hoszteszek mellé, aki felügyeli a munka elindítását és a feladatok szakszerű lebonyolítását. Partnereink jelentős  része veszi igénybe a hoszteszcsapat mellé - a fent említett - szupervizor szolgáltatásunkat, hiszen ennek köszönhetően ők teljesen felszabadulnak a hoszteszek munkájának szervezése és felügyelése alól, egy szakértőre bízva ezt a feladatot.

Kinek ajánljuk szolgáltatásunkat

A visszajelzések is igazolják, hogy hoszteszügynökségünk prémium kategóriájú, a hazai viszonylatban a legszebb hoszteszcsapatot biztosítja, amely azonban nem jelenti a legmagasabb árat. Ismerve a piacot biztosan határozottan állíthatjuk, hogy áraink a korrekt középkategóriát képviselik, köszönhetően cégünk rugalmas üzletpolitikájának. Ennek köszönhetően Hoszteszeinket így főként kiállításokhoz, konferenciákhoz, protokolleseményekhez, kulturális és sportrendezvényekhez valamint promóciókhoz ajánljuk.

Divatrendezvények és divatprojektek

A BLOOM Fashion Team sokéves tapasztalttal rendelkezik divatbemutatók, divatrendezvények illetve rendezvényeken belüli divatprogramok szervezésében. A BLOOM csapatának saját referencia munkája az exkluzív divatrendezvény-sorozat, a Budapest Fashion Nights, Magyarország legnagyobb múlttal rendelkező, ma is működő, minőségi divatrendezvény-sorozata.

Kinek ajánljuk szolgáltatásunkat

Igényes divatrendezvények szervezőinek, divattervezőknek saját bemutatóikhoz, rendezvény-szervező cégeknek rendezvényeken belüli divatprojektek szakszerű lebonyolításához.

Kommunikáció

A BLOOM Communications a marketingkommunikáció legkülönbözőbb elméleti és gyakorlati területein működik. Fő profilja a Facebook kampányok és -oldalak kezelésétől kezdve, a web-oldalak tervezésén és kreatív koncepciókon át egészen az arculattervezésig, grafikai tervezésig és megvalósításig valamint a POS anyagok tervezéséig és kivitelezéséig terjed.

Kinek ajánljuk szolgáltatásunkat

Szolgáltatásainkat mindazoknak ajánljuk, akik nagy hangsúlyt fektetnek a modern kommunikáció különféle szegmenseinek szakszerű tervezésére és lebonyolítására.

BLOOM MODELS EUROPE

› Modellek fotózásokhoz

› Modellek forgatásokhoz

› Modellek divatbemutatókhoz

› Hoszteszek kiállításokra

› Hoszteszek konferenciákra

› Hoszteszek kultúrális eseményekhez

› Hoszteszek promóciókhoz

› Grid Girls

BLOOM COMMUNICATIONS

› Stratégiai tanácsadás

› Facebook kampányok tervezése

› Facebook oldalak kezelése

› Web-oldalak terezése, kivitelezése

› Kiadványok tervezése

› BTL eszközök tervezése, gyártása

BLOOM FASHION TEAM

› Divatrendezvények szervezése

› Divatprojektek szervezése

› Divat betétprogramok szervezése

› Szakértői segítségnyújtás

› Fotózások szervezése

 

BLOOM FASHION GROUP PROJEKTEK

› Budapest Backstage Fashion Magazin

› Budapest Fashion Nights

KÖZÖSSÉGI KAPCSOLATOK

› Bloom Fashion Group Facebook

› Budapest Backstage Facebook

› Budapest Fashion Nights Facebook

© 2012 Bloom Fashion Group. All rights reserved. Powered by BLOOM.